In deze aflevering van Sustainable Students legt de oprichter van Meatable, Daan Luining, uit hoe een stuk kweekvlees wordt gemaakt. Hij neemt je mee in het proces van stamcel tot vlees op je bord. Meatable is bezig met de ontwikkeling van verschillende soorten kweekvlees, vooral gefocust op rund en varken. Zo kunnen we nog lang genieten van een lekker biefstukje, maar dan zónder dierenleed en de enorme impact op het klimaat. ⁠ Maar hoe maak je kweekvlees, hoe ziet het eruit en wanneer kan je het eigenlijk eten? Deze vragen worden allemaal beantwoord in de eerste aflevering van 2021 met Meatable! Vind je deze podcast interessant? Bekijk onze blogpagina op de website (link in bio) voor meer informatie over kweekvlees.⁠ Check de website voor de vacatures van onze ⁠podcastgasten om bij te dragen aan een betere toekomst!

Clipping Mask-01.jpg

Aflevering 09

KWEEKVLEES OP HET MENU - Meatable

Vragen? Suggesties?
Check de Contact pagina! 
Neem ook een kijkje op onze andere platforms

Instagram: @sustainablestudentsnl

Spotify: Sustainable Students