Logo -49.png

Co-founder Sustainable Students Consultancy

Voor het opzetten van de non-profit stichting Sustainability Students consultancy (SSC) zijn we opzoek naar gedreven studenten die ons willen helpen met het uitvoeren van de eerste fase.

Minimaal vereist opleidingsniveau

WO-bachelor

Soort Vacature

Part-time

Locatie

Delft

LogoFinal -51.png
LogoFinal -51.png
LogoFinal -51.png
LogoFinal -51.png

Voor het opzetten van de non-profit stichting Sustainability Students consultancy (SSC) zijn we opzoek naar gedreven studenten die ons willen helpen met het uitvoeren van de eerste fase. Het doel van het concept is studenten de kans geven om praktijk ervaring op te doen, door professionals getraind te worden en een impact te maken door duurzame projecten uit te werken voor bedrijven en ander soort klanten.

Ben jij een ambitieuze student, in je 3/4/5 jaar van je studie, die naast zijn studie mee wilt helpen om samen met ons en PwC dit concept verder uit te denken en op te zetten, die een duurzame impact wilt maken, ondernemend is ingesteld en werkervaring wilt opdoen? Lees dan goed de one pager (https://www.sustainablestudents.nl/ssc ) en stuur je CV, een korte motivatie en je cijferlijst naar vacature@sustainablestudents.nl

Voor vragen kan je bellen of appen met Bas van den Brande: 0627856823 Of Gilles Hagen: 0681463510

Ben je enthousiast over deze vacature en sluit je aan op het profiel? Solliciteer dan direct op deze vacature door je CV en motivatie in te sturen! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt op je sollicitatie. Voor vragen kan je altijd mailen naar vacature@sustainablestudents.nl.

Ben je enthousiast over deze vacature en sluit je aan op het profiel? Ga dan naar de desktop versie van de website en solliciteer op deze vacature door je CV en motivatie in te sturen! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt op je sollicitatie. Voor vragen kan je altijd mailen naar vacature@sustainablestudents.nl.