Logo -49.png

Fulltime stage Online Marketing en PR bij Mipacha Oceano

Bedenken en uitwerken van online marketing campagnes en genereren van publiciteit.

Minimaal vereist opleidingsniveau

HBO

Soort Vacature

Meewerkstage

Locatie

Amsterdam

LogoFinal -51.png
LogoFinal -51.png
LogoFinal -51.png
LogoFinal -51.png

Sinds 8 jaar zijn de kleurrijke sneakers van Mipacha niet meer weg te denken uit de fashion industrie van Nederland. Kijkende naar hun samenwerking met modellen, acteurs, artiesten en atleten als Doutzen Kroes, Naomi Campbell en Holland Roden kan gezegd worden dat Mipacha's marketing goed op orde is. Er wordt hier dan ook veel tijd en aandacht in gestoken.

Sinds een aantal maanden zijn ze naast hun gebruikelijke schoenenlijn ook hard bezig met het ontwikkelen van een uniek nieuw product. Met dit nieuwe project, genaamd Mipacha Oceano, worden schoenen geproduceerd uit 100% gerecycled plastic, waarvan gegarandeerd 30% rechtstreeks uit de oceaan is gevist om zo de plastic soep in de oceaan te verminderen.

Voor dit nieuwe project zoekt Mipacha een stagiair met minimaal HBO-opleidingsniveau, die hen kan helpen om een minimaal even succesvolle marketingcampagnes op te zetten voor deze nieuwe schoenen.

De stage is fulltime (40 uur per week) en de vergoeding is minimaal 300 euro per maand (bruto). Kijk voor meer informatie https://www.mipacha.com/nl/oceano/

Ben je enthousiast over deze vacature en sluit je aan op het profiel? Solliciteer dan direct op deze vacature door je CV en motivatie in te sturen! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt op je sollicitatie. Voor vragen kan je altijd mailen naar vacature@sustainablestudents.nl.

Ben je enthousiast over deze vacature en sluit je aan op het profiel? Ga dan naar de desktop versie van de website en solliciteer op deze vacature door je CV en motivatie in te sturen! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt op je sollicitatie. Voor vragen kan je altijd mailen naar vacature@sustainablestudents.nl.