Logo -49.png

Fulltime stage Production Development en Logistics bij Mipacha Oceano

Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van logistieke processen.

Minimaal vereist opleidingsniveau

HBO

Soort Vacature

Meewerkstage

Locatie

Amsterdam

LogoFinal -51.png
LogoFinal -51.png
LogoFinal -51.png
LogoFinal -51.png

Sinds 8 jaar zijn de kleurrijke sneakers van Mipacha niet meer weg te denken uit de fashion industrie van Nederland. De Mipacha schoenen worden met de hand gemaakt in Peru en verkocht over de hele wereld. Om dit goed en duurzaam te bewerkstelligen wordt er veel aandacht besteed aan het logistieke proces binnen Mipacha.

Sinds een aantal maanden zijn ze naast hun gebruikelijke schoenenlijn ook hard bezig met het ontwikkelen van een uniek nieuw product. Met dit nieuwe project, genaamd Mipacha Oceano, worden schoenen geproduceerd uit 100% gerecycled plastic, waarvan gegarandeerd 30% rechtstreeks uit de oceaan is gevist om zo de plastic soep in de oceaan te verminderen.

Voor dit nieuwe project zoekt Mipacha een stagiair met minimaal HBO-opleidingsniveau, die hen kan helpen met het ontwikkelen van nieuwe productiemethodes en logistieke processen om de duurzame Mipacha Oceano op te schalen.

De stage is fulltime (40 uur per week) en de vergoeding is minimaal 300 euro per maand (bruto). Kijk voor meer informatie https://www.mipacha.com/nl/oceano/

Ben je enthousiast over deze vacature en sluit je aan op het profiel? Solliciteer dan direct op deze vacature door je CV en motivatie in te sturen! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt op je sollicitatie. Voor vragen kan je altijd mailen naar vacature@sustainablestudents.nl.

Ben je enthousiast over deze vacature en sluit je aan op het profiel? Ga dan naar de desktop versie van de website en solliciteer op deze vacature door je CV en motivatie in te sturen! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt op je sollicitatie. Voor vragen kan je altijd mailen naar vacature@sustainablestudents.nl.