top of page

Ons bestuur

Anker 1

Onze consultants

Doorgroeimogelijkheden

Edzard Wentges - MSc Strategic Product Design

"Bij SSC krijg je elke week een training van een ander bedrijf. Naast dat ik hierdoor veel nieuwe skills heb geleerd ben ik ook met veel nieuwe bedrijven in contact gekomen. Gedurende de training maak je op een leuke en nuttige manier kennis met de werknemers van deze verschillende bedrijven. Je krijgt goed mee wat de bedrijven doen, waar ze voor staan en hoe de sfeer tussen de werknemers is. Ook is het zo dat de werknemers vaak na de training nog even mee gaan om een drankje te doen. Dit creëert een wat informele setting waarbij vaak leuke gesprekken ontstaan.

 Bij mij heeft dit ertoe geleid dat ik een stage ben gaan lopen bij Sustainalize an ERM Group company. Sustainalize is een duurzaamheids management consultancy die bedrijven helpt met het opzetten van een duurzaamheidsstrategie en het meten en rapporteren van hun impact.
Door de training ben ik enthousiast geworden over het bedrijf en tijdens de borrel heb ik stagemogelijkheden besproken. Hierna ben ik met een van de consultants in contact gebleven en hierdoor ben ik uiteindelijk uitgenodigd om een keer langs te komen!"
Edzard_edited.jpg
bottom of page