top of page
2024-01-17 Groepsfoto SSC kopie (2).jpg

Onze visie

Bij SSC geloven wij dat jonge academische talenten een drijvende kracht zijn achter een duurzame toekomst. We bieden top studenten met diverse academische achtergronden de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen en tegelijkertijd een duurzame impact te maken als consultant in het bedrijfsleven. Hiermee zullen zij praktijkervaring opdoen als consultant en in het bedrijfsleven.

De focus ligt bij SSC op duurzaamheid, persoonlijke groei en het opbouwen van een professioneel netwerk. SSC werkt met een uitgebreide selectieprocedure en een intern uitgebreid en professioneel opleidingstraject. Onze studenten krijgen wekelijks  training en coaching van professionals voor een optimale ontwikkeling. 

Onze kernwaarden

Studenten bij SSC zijn ambitieus, stellen duurzaamheid voorop en vinden het belangrijk om impact te maken. Daarnaast durven de studenten van SSC zich uit te dagen en zich breed willen ontwikkelen.

Ontwikkeling

Persoonlijke en professionele ontwikkeling van de student consultants zijn bij ons van groot belang. 

Plezier

Onze prioriteit is dat ons team plezier haalt uit zowel de projecten die wij doen als de samenwerking onderling!

Impact

Bij SSC staat het maken van een impact centraal. Wij betrekken studenten en organisaties die deze visie met ons delen.

Leiderschap

Consultants krijgen de kans om zich te ontwikkelen tot de (duurzame) leiders van de toekomst.

Waarom SSC?

SSC is ervan overtuigd dat duurzaamheidsvraagstukken opgelost kunnen worden met de kennis van zorgvuldig geselecteerde studenten en de begeleiding van professionals. Met de diverse academische achtergronden van de SSC'ers zal elke projectgroep beschikken over een brede set aan kennis. Door de inzet van de consultants krijgen bedrijven hoogwaardig advies tegen relatief lage kosten. Op die manier dragen bedrijven en studenten samen bij aan een duurzamere samenleving en toekomst.
 

Wij gaan voor onze klanten - for-profit of non-profit, start-up of multinational - tien weken lang met een multidisciplinair team aan de slag. De klant wordt begeleid bij het opstellen en behalen van duurzame doelstellingen. Ondanks dat er in tien weken al enorme vooruitgang geboekt wordt op het gebied van sustainability is een lange termijnvisie cruciaal. Daarom blijven wij na het project in contact met de klant. Zo zijn er meerdere contactmomenten na het project waarin wij samen met de klant evalueren hoe het project is verlopen en waar er nog uitdagingen liggen.

IMG_7104 kopie (1).jpg
bottom of page