top of page

Onze partners

Hoofdpartners

Middel 11.png
Untitled design (10).png

EY en BCG ondersteunen de organisatie en de talenten tijdens de projecten, verzorgen trainingen en helpen  SSC op verschillende manieren, bijvoorbeeld door mee te denken bij strategische keuzes en marketing.

Training partners

Middel 3.png
4.png
Middel 12.png

Onze training partners begeleiden en trainen de consultants tijdens de projecten. De partners zorgen voor de juiste mind- en skillset waardoor ze bijdragen aan de professionele en persoonlijke groei van de consultants en het bestuur.

Legal partner

ND_logo_color.png

Legal partner NautaDutilh adviseert en ondersteunt Sustainable Students Consultancy op juridisch gebied, onder andere bij het opstellen van contracten. Tevens houden ze ons up-to-date als het gaat om wet- en regelgeving.

Overige partners

Consultancy_nl_mobile_logo.png
CM logo.png
9.png
JKB-Logo-2021_Logo-groen-klein.png
MDLOGO_RGB.png

De overige partners van SSC dragen elk op hun eigen manier bij aan de ontwikkeling en groei van de organisatie. Met behulp van partners die vanuit verschillende invalshoeken de organisatie ondersteunen krijgen de consultants de kans zich optimaal te ontwikkelen en kunnen er grote stappen naar een duurzame transitie worden gemaakt.

Ook partner worden?

Contact tussen ambitieuze topstudenten en partners zorgt voor een enorm waardevolle samenwerking. SSC staat altijd open voor nieuwe partners die ons willen ondersteunen door middel van het geven van trainingen, het sponsoren en/of adviseren tijdens de projecten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

bottom of page