top of page

Wil jij een duurzame impact maken?

Veel bedrijven en organisaties zijn op zoek naar mogelijkheden om te verduurzamen, maar blijven vaak met de vraag zitten hoe dit het beste kan worden aangepakt.

Met de kennis van zorgvuldig geselecteerde studenten en de begeleiding van professionals is SSC in staat om allerlei soorten duurzame vraagstukken op te lossen. Bedrijven krijgen hoogwaardig advies rondom duurzaamheid, tegen relatief lage kosten. Zo hebben bedrijven en studenten de mogelijkheid om bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Beelden_website copy2_Tekengebied 1.png

Wat wij leveren

Met ons multidisciplinair team zijn we in staat om kwalitatief advies te geven gericht op de duurzaamheidsambities van onze klanten. Middels intensieve samenwerking met de klant analyseert SSC complexe vraagstukken. Gedurende tien weken begeleiden en adviseren wij de klant naar een duurzame oplossing.

 

De projectteams worden tijdens de projecten intensief begeleid door professionals van onder andere gevestigde consultancy kantoren. Op die manier garanderen wij hoogwaardig kwalitatieve resultaten aan de klant.

Elk vraagstuk en elke organisatie is anders. Hieronder een aantal voorbeelden van diensten die we kunnen leveren. Onze ervaring leert dat een project vaak een combinatie van diensten is. Daarom bepalen we in samenspraak met de opdrachtgever hoe het vraagstuk onderzocht gaat worden.

Duurzaamheidsstrategieën ontwikkelen en realiseren

Specifieke duurzaamheidstrends en ontwikkelingen inzichtelijk maken

De impact van duurzaamheidstrends op organisaties analyseren

Het ondersteunen en begeleiden van bedrijven in duurzame groei

Beoordelingscriteria projecten

Elke opdracht wordt beoordeeld aan de hand van de 17 Sustainable Development Goals (SDG's), samengesteld door de Verenigde Naties in 2015. Met behulp van deze doelen wordt bepaald of het project bijdraagt aan een duurzamere transitie. Een project moet aan tenminste één SDG voldoen om geaccepteerd te worden.

Heb jij interesse?

Wil jouw organisatie of bedrijf stappen zetten richting verduurzaming, door middel van een op maat gemaakt advies van topkwaliteit? Wil je bijgestaan worden door een groep ambitieuze studenten met academische kennis van verschillende vakgebieden? Neem dan contact met ons op!

bottom of page