top of page

Afgeronde projecten

Enviu

"Het team van SSC heeft met enthousiasme, scherpte en energie een fantastisch project opgeleverd voor Enviu. Waardevolle inzichten en nieuwe ideeën zijn er uit voortgevloeid. Ik raad een samenwerking met SSC zeker aan" - Ankie van Wersch

Reefy

"SSC supported our start-up in a market research project including interviews with various stakeholders. The project was very well organised and managed. Reefy is very grateful for the support and excellent collaboration!" - Antonina Firsova

Sommalife

"We zijn tevreden over onze samenwerking met SSC! De professionele aanpak en het vermogen van het SSC-team om onze visie te vertalen naar tastbare resultaten, heeft ons aangenaam verrast. Voor start-ups zoals wij is de creatieve betrokkenheid van de studenten met verschillende studieachtergronden erg waardevol. "

Torqx

Het SSC-team heeft middels stakeholder-, industry-, en peer-analyse geïdentificeerd welke ESG-onderwerpen het meest relevant zijn en de grootste impact hebben voor Torqx. Het doel is om het bedrijf te begeleiden bij de eerste stappen in ESG-rapportage en tegelijkertijd intrinsiek bewustzijn te creëren van de impact die ze hebben op de wereld.

Impackt

SSC heeft door het uitvoeren van Life Cycle Assessments de CO2-uitstoot van de plastic afvalstromen van Impackt en de Wibra in kaart gebracht. Dit is berekend met een Excel-tool die de CO2-uitstoot per type plastic bij verschillende recyclingmethoden kan berekenen. Bovendien hebben de SSC-consultants onderzocht hoe deze CO2-uitstoot omgezet kan worden naar concrete maatstaven, zoals het aantal gereden kilometers en de financiële impact.

Dutch Carboneers

"The consultants were a part of our company for 8 weeks. They created a sound and solid insight into the biomass availability on the African continent and brought us good leads with which we can grow our business!"

TreebyTree

"Goede gemotiveerde groep studenten die in een kort tijdsbestek mooie resultaten hebben geboekt. Los van de inhoud is het een mooie manier om vernieuwende inzichten te krijgen."- Dirk Bijl de Vroe

Eneco

"SSC toonde betrokkenheid bij het vergaren van informatie en begrip van onze structuur en assets, en ging effectief om met de uitdaging van de brede projectscope over meerdere afdelingen heen. De enthousiaste en leergierige houding van SSC heeft de samenwerking positief beïnvloed. SSC luisterde goed naar feedback en integreerde deze op passende wijze. De communicatie verliep goed met accurate antwoorden op afgesproken vragen en goed projectmanagement. De documentatie en presentaties overtroffen onze verwachtingen en het uitgevoerde onderzoek was van hoge kwaliteit. "

A.S. de Boer

"Het project heeft ons in zeer korte tijd veel meer kennis gegeven over de snel ontwikkelende energie(transitie)markt en een extra duw in de juiste richting gegeven. SSC heeft het project op een professionele manier opgepakt en de communicatie was erg prettig. We waren verrast door de uitgebreide kennis van de consultants!"

True Value Investors (TVI)

SSC heeft voor True Value Investors (TVI) een project afgerond gericht op het verduurzamen en succesvoller maken van traditionele bedrijven. Door een zelfontwikkeld ESG-framework identificeerde het team de meest impactvolle sub-sectoren in een specifieke sector. Voor twee geselecteerde sub-sectoren werden duurzaamheidsopties in kaart gebracht, samen met de belangrijkste bedrijven. De nauwe samenwerking met TVI resulteerde in waardevolle inzichten, waarmee het team snel en effectief bijdroeg aan de missie van TVI om duurzame investeringen te realiseren.

Boldking

"A very committed, enthusiastic and bright SSC team helped us in a very short time frame to get insights into our CO2 footprint, with some good recommendations on where we could get the biggest savings. They helped onboard and integrate Greencast for us to continue to monitor this impact – all very insightful!"

Layco Medical Devices

"Prettig samenwerken met het team van SSC. Door middel van heldere projectstructuur heeft het team een goede start gemaakt met de impactanalyse van ons product ten opzichte van de concurrent."

Ook een project bij SSC?

bottom of page