top of page

Ace & Tate

"Het team van SSC heeft ons erg geholpen met verder uitdiepen en illustreren van onze environmental data aan de hand van een dashboard. Daarnaast hebben zij een toegespitst advies samengesteld voor de  interne én externe communicatie hiervan!"

Ace & Tate

Ace & Tate is een in Amsterdam gevestigd brillenmerk dat brillen ontwerpt, produceert en verkoopt voor een transparante prijs. Het heeft meer dan 70 winkels winkels in tien verschillende landen. Het bedrijf heeft al grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, en is druk bezig stappen te zetten om hun rapportages verder uit te breiden om robuuste reductie targets te zetten.

SSC heeft Ace & Tate geholpen met het inzichtelijk maken van de data die het bedrijf heeft verzameld. Voor onder andere interne doeleinden is een dashboard gecreëerd, met daarin duidelijk de footprint van het bedrijf geïllustreerd. Ook is er een advies gevormd voor de externe communicatie en zijn de toekomstige wet- en regelgevingen, die mogelijk invloed zullen hebben op het bedrijf, in kaart gebracht.

bottom of page