top of page

Enviu

"Het team van SSC heeft met enthousiasme, scherpte en energie een fantastisch project opgeleverd voor Enviu. Waardevolle inzichten en nieuwe ideeën zijn er uit voortgevloeid. Ik raad een samenwerking met SSC zeker aan." - Ankie van Wersch

Enviu

Enviu is een bedrijf dat zich richt op het stimuleren van circulaire bedrijfsmodellen om verandering te versnellen. Het project bij SSC ging over het aanpakken van de textielafvalcrisis door het bevorderen van hergebruik van textiel, het analyseren van de levenscyclus van kleding na verkoop, en het verkennen van nieuwe bedrijfsmodellen voor hergebruik en reparatie binnen de textielindustrie.

Het project omvatte een grondige marktanalyse en een onderzoek naar consumentengedrag, met als doel om te identificeren welke doelgroepen het meest ontvankelijk zouden zijn voor gedragsverandering en waar initiatieven het beste konden starten. Het doel van het project was om Enviu te voorzien van een strategische basis om de re-use industrie binnen de mode en textiel naar een hoger niveau te tillen, met het uiteindelijke doel om een duurzamere toekomst te creëren.

bottom of page